revnivtsyu-yakiy-zakolov-supernika-ta-zakopav-yogo-na-vlasnomu-podviryi-zagrozhuye-dovichne-uvyaznennya

Ревнивцю, який заколов суперника та закопав його на власному подвір’ї, загрожує довічне ув'язнення

 • 11847 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Прокуратурою Київської області завершено досудове розслідування стосовно чоловіка, який на ґрунті ревнощів забив до смерті свого знайомого, а потім з метою приховання слідів злочину закопав його тіло на власному подвір’ї. Про це йдеться в повідомлені прес-служби прокуратури Київської області, передає УНН.

40-річний чоловік, що скоїв злочин, раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, повідомили в прокуратурі.

Встановлено, що в жовтні минулого року зловмисник спільно зі своєю співмешканкою та знайомим розпивали алкогольні напої за місцем проживання в одному із сіл Таращанського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків’янина, який скоїв серію замахів на вбивство з расової нетерпимості, засудили до довічного

В подальшому, між чоловіками, які перебували в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті ревнощів, виник конфлікт, в ході якого зловмисник наніс близько 20 ударів по тілу потерпілого, від яких останній помер на місці.

Після цього, щоб приховати сліди злочину, обвинувачений закопав тіло потерпілого на власному подвір’ї.

За клопотанням прокуратури зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне кримінальне правопорушення йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі, повідомили в прокуратурі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП