rezonansna-dtp-u-kharkovi-zaytsevu-ta-dronova-lishili-pid-areshtom

Резонансна ДТП у Харкові: Зайцеву та Дронова лишили під арештом

 • 10146 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Київський райсуд Харкова продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою обвинуваченим у ДТП у центрі міста Олені Зайцевій та Геннадію Дронову, передає кореспондент УНН.

Так, сьогодні суд розглядав клопотання про продовження запобіжного заходу фігурантам. Прокуратура наполягала на продовженні Зайцевій та Дронову запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Водночас адвокати обвинувачених просили суд змінити запобіжні заходи на більш м’які, а саме – цілодобовий домашній арешт. Адвокати Дронова аргументували свою позицію тим, що в нього хвора матір, за якою потрібен догляд. Сам Дронов погодився з позицією свого адвоката, зазначивши, що його мати "у плачевному стані". Захист Зайцевої пояснює, що їх підзахисній потрібне лікування.

Крім того, лікар-нарколог Олена Федірко, яка оглядала Олену Зайцеву після наїзду на пішоходів і яка проходить у справі як свідок, знову не з’явилася на судове засідання.

Вийшовши з нарадчої кімнати, суд вирішив лишити обвинувачених під вартою до 16 листопада. Наступне засідання призначили на 2 жовтня.

Нагадаємо, резонансна ДТП сталася 18 жовтня минулого року. Тоді позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, у результаті чого загинули шестеро осіб.

Крім того, суд задовольнив клопотання про проведення розшукових заходів стосовно Олени Федірко.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП