rf-prigrozila-zvilniti-kerivnikiv-dnr-u-razi-vtrati-kontrolyu-nad-yasinuvatskim-platsdarmom-rozvidka

РФ пригрозила звільнити керівників "ДНР" у разі втрати контролю над Ясинуватським плацдармом – розвідка

 • 9664 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Російська Федерація намагається змусити лідерів тимчасово окупованих територій України до активізації бойових дій. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

“Військово-політичне керівництво РФ намагається примусити лідерів тимчасово-окупованих територій України до активізації бойових дій”, — йдеться у повідомленні.

За даними української розвідки, сьогодні, 3 лютого, у Харцизьку було проведено нараду за участю так званого “глави ДНР” Олександра Захарченка, російських військових кураторів, а також представників міністерства оборони та генерального штабу Збройних сил РФ.

“Представник РФ в ультимативній формі попередив керівництво т.зв. „ДНР“, що у разі втрати контролю над „Ясинуватським плацдармом“ вони будуть зміщені зі своїх посад”, — зазначили у розвідці.

Нагадаємо, за повідомленням розвідки, через бойові втрати на тимчасово окупованих територіях Луганської області російське командування розпочало заходи з набору місцевих громадян для участі в боях на авдіївському напрямку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП