rf-zaprovadyla-na-tot-vilnu-ekonomichnu-zonu-rezydentamy-yakoi-oholosheno-vidzhati-okupantamy-ukrainski-pidpryiemstva

рф запровадила на ТОТ "вільну економічну зону", резидентами якої оголошено "віджаті" окупантами українські підприємства

 • 18600 переглядiв

росія запровадила так звану "вільну економічну зону" на тимчасово окупованих територіях України, де резидентами стають підприємства, "віджаті" окупантами у проукраїнських власників. Рішення про створення зазначених "зон" пов'язано зі спробою рф подолати економічну кризу, спричинену руйнуванням російською армією ТОТ України.

російський режим намагається подолати кризу на окупованих територіях України, які після зруйнування стали глибоко дотаційними; рф вводить так звану "вільну економічну зону", резидентами якої стають підприємства, наближені до окупаційних адміністрацій. Про це пише Центр Національного Спротиву, передає УНН.

Деталі

рф запроваджує на ТОТ так звану "вільну економічну зону", резидентами якої стають підприємста які було націоналізовано або ж "віджато" в України – пише Центр спротиву у Telegram.

Серед основних причин рішення щодо створення "вільної економічної зони", за даними Центру спротиву, наступні обставини:

Значна частина економічно активного населення покинула ТОТ;

багато інфраструктурних об’єктів знищено загарбниками;

колаборантам не вистачає потужностей бізнесу, щоб наповнювати бюджет.

Наразі окуповані території стали глибоко дотаційними, щоб "подолати" кризу кремль запроваджує на ТОТ так звану "вільну економічну зону", резидентами якої "зон" стають підприємства, наближені до окупаційних адміністрацій, пояснює Центру спротиву.

Тим часом ціни на продукти та товари першої необхідності на тимчасово окупованих територіях невпинно зростають. І жодне регулювання, до котрого вдаються окупанти, не допомагає

– інформує Центр Національного Спротиву.

Нагадаємо

Процес примусової паспортизації на тимчасово окупованих територіях України викликає спротив серед населення, незважаючи на зусилля російської пропаганди.

23.04.24, 15:36 • [views_0]

Ігор Тележніков

Війна