riven-vechirnikh-zatoriv-v-kiyevi-dosyag-8-baliv-1

Рівень вечірніх заторів в Києві досяг 8 балів

 • 13062 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. В Києві рівень вечірніх заторів досяг позначки в 8 балів. Про це повідомляє УНН з посиланням на дані сервісу Google-карти.

Так, рух ускладнений в центральній частині Києва, особливо в районі станцій метро “Дружби народів”, “Олімпійська”, “Університет”, “Театральна”, “Золоті ворота”, “Контрактова площа”, “Поштова площа” та інші.

Затори є на проспектах Перемоги (від центру і до цирку в обидві сторони), Голосіївському, Воздухофлотському, вулицях Велика Житомирська, В’ячеслава Чорновола, від Севастопольській площі і до метро “Дорогожичі”, Богдана Хмельницького, Владимирська, бульварі Лесі Українки (в бік центру), на Подолі (майже всі вулиці які перетинають Нижній Вал та Верхній Вал), Велика Васильківська та всіх прилеглих до них вулицях. Затор утворилась на Набережному шосе в від моста Метро і до Поштової площі.

Також, затори утворилися на проспекті Валерія Лобановського в бік Севастопольської площі, на вулицях Січових Стрільців, Набережно-Хрещатицькій, Набережно-Луговій, Кільцевій дорозі та проспекті Юрія Гагаріна та вулиці Саперна Слобідська (в бік Південного мосту) та інших.

На цей час рух ускладнений на Південному, Північному та Метро мостах.

Нагадаємо, із 1 червня поточного року до 30 листопада 2019 року, терміном на 18 місяців, буде тимчасово обмежено рух транспортних засобів із зайняттям проїжджої частини та тротуару на вулицях Здолбунівській та Припʼятській.

Українські Національні Новини

Київ