rivnenskiy-prokuror-yakogo-obshukuvala-genprokuratura-viyshov-na-robotu

Рівненський прокурор, якого обшукувала Генпрокуратура, вийшов на роботу

 • 11519 переглядiв

РІВНЕ-КИЇВ. 23 лютого. УНН. Рівненський прокурор Максим Журавський, кабінет якого у прокуратурі Рівненської області вчора обшукали працівники СБУ та його ж колеги з Генеральної прокуратури України, сьогодні знову працює. Це кореспонденту УНН підтвердили у прес-службі прокуратури Рівненської області.

У відомстві зауважили, що підозру в скоєнні злочинів нікому з працівників прокуратури не оголошували.

Як повідомляв УНН, вчора Генпрокурор Юрій Луценко розповів про підлеглих, які вимагали гроші за закриття справи. Зокрема, генеральна інспекція Генпрокуратури України спільно з СБУ викрила працівника прокуратури Київської області у підбурюванні до замаху на надання неправомірної вигоди службовій особі.

Встановлено, що начальник відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції прокуратури Київської області під приводом вирішення питання щодо непритягнення особи до кримінальної відповідальності заволодів 50 тис. грн. Крім того, вказана особа своїми діями вчиняла підбурювання до замаху на надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище. Генеральна інспекція провела обшуки за місцем роботи і проживання вказаної особи, а також осіб, які можуть бути причетними до вчинення вказаного злочину. Згаданому начальнику відділу повідомлено про підозру та вирішують питання щодо обрання останньому запобіжного заходу.

Українські Національні Новини

Політика