rizdvyaniy-kontsert-klasichnoyi-muziki-u-vikonanni-ditey-vidbudetsya-zavtra-u-stolichniy-art-ukraine-gallery

Різдвяний концерт класичної музики у виконанні дітей відбудеться завтра у столичній Art Ukraine Gallery

 • 13670 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Завтра о 19.00 у столичній Art Ukraine Gallery відбудеться щорічний різдвяний концерт класичної музики у виконанні талановитих дітей України, передає УНН з посиланням на організаторів.

"Майстерня Зінаїди Ліхачевої і Responsible Future спільно з Art Ukraine Gallery запрошують на унікальну подію! Напередодні католицького Різдва намалюйте в своїй уяві власну Різдвяну Палітру під звуки музики від майбутніх українських Моцартів", - зазначили організатори.

Зокрема, вже завтра у Art Ukraine Gallery можна буде почути близнючок Анну і Софію Кисляк, які цього року в рамках Європейського турне Responsible Future виступили разом із заслуженою артисткою України Богданою Півненко на День Незалежності України в залі Великої Гільдії у Ризі, а також мандрували містами Польщі і виступали з концертами у Краківській консерваторії, Закопане, Пороніні.

Також, готує для гостей "Різдвяної палітри" сюрприз 25-ти річний Марк Топчій зірка класичної гітари, володар понад 50 премій, лауреат численних міжнародних конкурсів.

"Концерт класичної музики у виконанні талановитих дітей України в передріздвяні дні уже став доброю традицією. Уже третій рік поспіль проводяться такі програми, де на одній сцені виступають діти й відомі митці. Нині свою майстерність продемонструють: Максим Шарпар, Ангеліна Куріна, Артур Чорний — лауреати національних та міжнародних конкурсів, переможці конкурсу пам’яті П. Чайковського; Ліза Почебут — лауреатка міжнародних конкурсів у Сербії, Чехії та Італії; Ганна та Софія Кисляк, Саша Хмара, Сандра Василькова, Ріт а Почебут — лауреати національних та міжнародних конкурсів",- додали організатори.

Гостями концерту будуть талановитий гітарист Марк Топчій та відома українська скрипалька Богдана Півненко.

Як повідомляв УНН, 17 грудня у Національній опереті України відбулися перші прем’єрні покази дитячої музичної вистави "Пригоди Буратіно".

Українські Національні Новини

Київ