robot-sofiya-znyalasya-dlya-obkladinki-cosmopolitan

Робот Софія знялася для обкладинки Cosmopolitan

 • 90957 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. На обкладинці березневого номера журналу Cosmopolitan India з'явилася робот Софія, передає УНН з посиланням на Instagram журналу.

У ролику, робот, одягнена в блискучий топ ручної роботи від дизайнера Набі з Нью-Делі, каже: "Намасте, Індія, я - Софія, найбільш просунутий робот-гуманоїд у світі".

Так, для обкладинки Cosmopolitan India Софію одягли в сукню індійського дизайнера Танії Хануджі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робот Софія "зависла" на питанні про корупцію в Україні

Березневий випуск Cosmopolitan India вийшов з двома обкладинками. Крім робота Софії для журналу знялася індійська актриса Сонам ​​Капур.

Однак, це не перший досвід Софії в індустрії моди. Раніше видання про моду і стиль життя Stylist також помістило її на обкладинку.

 

There's something a bit different about the cover star of Stylist's 400th issue - swipe to discover what it is & check back at lunchtime to find out more .... . . @realsophiarobot #therobottakeover # issue400 #robots #AI

Допіс, Поширення Stylist Magazine (@stylistmagazine) 23 Січ 2018 р. про 12:01 PST

Нагадаємо Софія вміє зображати більше 60 емоцій. Також в її очах є камери для установки зорового контакту зі співрозмовником.

У жовтні Софія, яку створила компанія з Гонконгу Hanson Robotics, отримала громадянство Саудівської Аравії. Зовнішність гуманоїда змоделювали на зразок актриси Одрі Хепберн. Всього в світі існує 12 роботів Софія.

 

"Namaste India" - Sophia. Meet Sophia @ realsophiarobot- the world's most advance humanoid robot on our limited edition digital cover for March issue . On Sophia Top: @theworldofnabi #CosmoIndiaMarch #CoverStar #CosmoIndia #CosmoIndiaExclusive @hansonrobotics

Допіс, Поширення Cosmopolitan India (@cosmoindia) 11 Бер 2018 р. про 10:36 PDT

Українські Національні Новини

Культура