rodinna-kompaniya-deputata-ribalki-platit-podatki-rf-vidguki

Родинна компанія депутата Рибалки платить податки РФ - відгуки

 • 9697 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Снекова компанія сім'ї народного депутата Сергія Рибалки S.Group працює в окупованому Криму і, відповідно, сплачує податки РФ. Про це на порталі відгуків співробітників про компанії "Всередині" повідомив екс-співробітник S.Group, передає УНН.

"У Криму вони представлені, хоча на сайтах немає "інфо", платять податки РФ і зареєстровані там же, але законів їх не дотримуються, "тікучка" постійна, відділ кадрів "на понтах", керівництво закриває на все очі..." - зазначає колишній співробітник S.Group.

Відгуки екс-співробітників компанії свідчать про наявність як мінімум двох філіалів S.Group у Криму.

"Працював у компанії з 10.08.2016 по 17.03.2017 на напрямку СНЕК (м. Джанкой, Республіка Крим) під керівництвом Василенкової і ТМ Мілясанова. Кожен місяць утримувалося із з.п. 2000 руб. (Фонд безнадійної дебіторської заборгованості або КВП, керівництво компанії обіцяло видати ці кошти після приїзду КРВ (контрольно-ревізійне відділення - ред.). КРВ поїхало вже як місяць, а процес видачі грошей спеціально або навмисне відтягується. Зокрема, керівними особами Сімферопольського філіалу. Прошу вжити заходів щодо видачі моїх чесно зароблених грошей", - розповідає екс-працівник компанії.

"Дорогі керівники, я приїхав працювати у спекотну команду м. Ялта, в перші дні все було чудово, а далі, я вже сам в шоці, а саме - з відділу бухгалтерії - Мікрюкової Ірини. Питання - хто її затвердив на цю посаду, дайте відповідь. Вона як бухгалтер, вибачте, повний нуль, дівчина взагалі нічого не розуміє, гроші розносить не на тих клієнтів, заявки - так само. У примітці пишеш, на якого клієнта перебити, а перебиває зовсім на іншого, акти про звірення друкує, потрібно Ф2, а вона Ф1, повернення проводить на третій день, про дебітора я мовчу, там жах повний. А попереду - сезон, ЩО ДАЛІ БУДЕ ????????????? Від усього колективу ТТ прошу Вас надати нам досвідченого бухгалтера, який буде працювати в рамках своєї посади, а не для краси", - додає іще один представник S.Group.

З метою перевірки вказаної інформації УНН скерувало інформаційний запит до СБУ.

Нагадаємо, раніше ЗМІ неодноразово повідомляли про факти продажу продукції S.Group на окупованих територіях Криму та ОРДЛО.

Сам Рибалка інформацію про роботу його сімейних компаній на півострові та окупованих частинах Донецької і Луганської областей спростовував. Разом з тим, він так і не зміг жодного разу пояснити, як все ж журналістам вдавалося купити снеки виробництва S.Group у магазинах Криму та Донецька.

Додамо, що один з менеджерів компанії родини Рибалки нещодавно був засуджений за організацію торгівлі з ОРДЛО. Ще один топ-менеджер за аналогічними фактами наразі перебуває під слідством.

Нагадаємо, що щодо компаній, які ведуть бізнес-діяльність у РФ та Україні, РНБО щорічно запроваджує економічні санкції. І раніше у СБУ не виключили, що ініціюватимуть санкції і щодо бізнесу родини Рибалки.

Українські Національні Новини

Політика