ronaldinyu-zamislivsya-pro-zavershennya-futbolnoyi-karyeri

Роналдінью замислився про завершення футбольної кар'єри

 • 10634 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Бразильський півзахисник Роналдінью заявив, що на даний момент схиляється до завершення кар'єри в найближчий час, передає УНН з посиланням на Globo Esporte.

Під час відвідування Матчу всіх зірок НБА 36-річний футболіст дав зрозуміти, що розглядає можливість проведення прощального матчу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналдінью став новим послом "Барселони"

"В наступному місяці мені виповниться вже 37 років. Вік бере своє - пора почати нову главу у своєму житті. У мене були варіанти пограти 3 місяці за один клуб, 6 місяців за другий - але це не те, чого я хочу в даний момент. Зараз я більше схиляюся до проведення прощального матчу. Я ще не прийняв остаточне рішення з цього приводу, але скоро зроблю це", - заявив Роналдінью.

Зауважимо, що бразилець, котрий наразі є офіційним послом каталонської "Барселони", розірвав контракт з "Флуміненсе" у вересні 2015-го і з тих пір не виступав ні за одну команду.

Нагадаємо, що "Ронні" - володар "Золотого м'яча" (2005), що вручається найкращому футболістові в Європі, а також кращий футболіст світу за версією ФІФА 2004 і 2005 років.

Українські Національні Новини

Спорт