rosiia-oholosyla-v-rozshuk-hruzynskoho-biitsia-yakyi-voiuie-na-storoni-ukrainy

росія оголосила в розшук грузинського бійця, який воює на стороні України

 • 17205 переглядiв

росія оголосила в розшук грузинського снайпера Георгія Гелашвілі, який воює на боці України, звинувативши його "у розпалюванні ворожнечі та ненависті з використанням засобів масової інформації" та у найманстві.

росія оголосила у федеральний і міжнародний розшук грузинського снайпера, який воює в Україні, а басманний суд москви заочно засудив його до арешту. Про це повідомляють росЗМІ, пише УНН.

Деталі

росія звинуватила Георгія Гелашвілі, наймолодшого грузинського снайпера, "у розпалюванні ворожнечі та ненависті з використанням засобів масової інформації" та у найманстві.

російськими слідчими винесено ухвалу про оголошення в розшук Гелашвілі Георгія Бесіковіча 2002 року народження, який ховається від органів попереднього слідства в рамках кримінальної справи про порушення ненависті та найманства. У зв'язку з цим слідство звернулося до суду з клопотанням про обрання обвинуваченому запобіжного заходу у вигляді взяття під варту заочно,

- йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що термін заочного арешту грузинського снайпера обчислюватиметься з моменту його екстрадиції на територію росії або з моменту затримання в рф.

Нагадаємо

Громадянин Грузії, який воював за Україну, був "засуджений судом" в окупованому росією Донецьку до довічного ув'язнення за нібито вбивство російських солдатів.