rosiiany-obstrilialy-donechchynu-zi-smercha-odna-liudyna-zahynula-chetvero-poranenykh

росіяни обстріляли Донеччину зі "Смерча": одна людина загинула, четверо поранених

 • 59097 переглядiв

21 квітня російські війська обстріляли місто Українськ Донецької області з реактивних систем залпового вогню "Смерч", в результаті чого загинула 82-річна жінка і були поранені четверо чоловіків у віці від 21 до 53 років, також було пошкоджено шість житлових будинків.

21 квітня вранці російська армія, імовірно, з РСЗВ "Смерч" обстріляла місто Українськ Донецької області. В результаті атаки загинула одна людина, ще четверо дістали поранення. Про це повідомляє пресслужба Донецької обласної прокуратури, пише УНН.

21 квітня о 8:30, російські війська обстріляли м. Українськ. За попередніми даними, проти мирного населення ворог використав РСЗВ "Смерч",

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Внаслідок влучання засобу ураження біля будинку загинула жінка 82-річна. Крім того зазнали травм різного ступеня тяжкості четверо чоловіків віком від 21 до 53 років. Потерпілим з забоями й осколковими пораненнями надано кваліфіковану медичну допомогу.

Також пошкоджено 6 багатоквартирних житлових будинків.

Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо

Упродовж суботи, 20 квітня, від обстрілів з боку російської армії на Донеччині двоє людей дістали поранення: у Красногорівці й Очеретиному.