rosiiski-ataky-teroryzuiut-kharkivsku-oblast-vnaslidok-choho-1-tsyvilnyi-zahynuv-i-9-otrymaly-poranennia

російські атаки тероризують Харківську область, внаслідок чого 1 цивільний загинув і 9 отримали поранення

 • 24285 переглядiв

12-13 квітня близько 20 населених пунктів Харківської області, включаючи Куп'янськ, Вовчанськ та інші, зазнали артилерійських та мінометних обстрілів з боку російських військ, в результаті чого 9 цивільних осіб було поранено, 1 загинула, а також було пошкоджено багато будівель та транспортних засобів.

Ворог продовжує тероризувати Харківщину. За добу було поранено 9 людей і вбито 1 цивільного. Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНН.

Деталі

За добу близько 20 населених пунктів Харківщини, включаючи Козачу Лопань, Стрілечу, Землянки та інші, зазнали артилерійських та мінометних ударів ворога.

На 13 квітня о 02:37 у селі Борова Ізюмського району окупанти вдарили по будинку культури, який вже був пошкоджений.

У місті Куп’янськ 12 квітня о 22:40 ворожі сили обстріляли середмістя, при цьому спалахнула пожежа у житловому будинку площею 200 кв.м. Після чого в межах пошуково-рятувальної операції рятувальники деблокували і передали медикам 65-річного чоловіка. Крім того, за іншою адресою було пораненого 73-річного чоловіка, якого також госпіталізовано.

12 квітня також зафіксовані були обстріли у селі Новоосинове, де через бойові дії загорілися будинок та автомобіль, та у селі Шестакове, де під час роботи в полі 4 цивільних чоловіків отримали поранення внаслідок обстрілу ворожих БпЛА

Окупанти 12 квітня о 14:41 завдали удару по селі Липці, у результаті чого загорілася господарська споруда, пошкоджено складські приміщення приватного фермерського господарства та зруйнована будівля фабрики.

Крім того, під ударом противника опинилося місто Вовчанськ, де внаслідок проведення бойових дій горів приватний будинок. Також у місті після скидання ВОГ з БпЛА постраждав 63-річний чоловік.

Додатково 12 квітня о 11:15 ворог напав на село Моначинівка. Відомо, що постраждали чоловік 72 років та жінка 76 років, без госпіталізації.

На жаль, росіяни 12 квітня вбили 65-річного чоловіка, коли вдарили по Куп'янськ Вузловий.

12.04.24, 15:01 • [views_0]