rosiya-ne-mozhe-yti-u-nastup-tomu-pereyshla-do-dovgoterminovoyi-oboroni-britanska-rozvidka

Окупанти не можуть наступати, тому перейшли до тривалої оборони – британська розвідка

 • 164623 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Російські окупанти не можуть йти в наступ, тому перейшли до тривалої оборони на більшості ділянок фронту. Про це інформує УНН, посилаючись на останній звіт розвідки Міністерства оборони Великої Британії.

Деталі

Як зазначили розвідники, росія, ймовірно, посилила деякі свої підрозділи на захід від річки Дніпро мобілізованими резервістами, оскільки має "надзвичайно низький рівень укомплектованості". За даними Міноборони Великої Британії, у вересні 2022 року російські роти у Херсонській області складалися з шести-восьми осіб, хоча мають нараховувати приблизно 100 військових.

Аналітики стверджують, що за останні шість тижнів відбувся чіткий перехід російських сухопутних сил до довгострокової оборони на більшості ділянок лінії фронту в Україні. У Міноборони Великої Британії це пов'язують із тим, що неукомплектовані та погано навчені війська рф наразі здатні лише до оборонних операцій.

Цитата

"Навіть якщо росії вдасться консолідувати довготривалі оборонні лінії в Україні, її оперативний план залишатиметься вразливим. Щоб відновити ініціативу, їй потрібно відновити якісніші мобільні сили, здатні динамічно протидіяти українським проривам і проводити власні широкомасштабні наступальні операції", – зауважили розвідники.

Нагадаємо

У Генштабі ЗСУ повідомили, що втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення в Україну сягнули вже близько 69 700 осіб, 2640 танків, 272 літаків, 251 гелікоптера та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Війна