rosiyskiy-gubernator-pidpisav-ukaz-pro-integratsiynu-vzayemodiyu-z-lnr-i-dnr

Російський губернатор підписав указ про "інтеграційну взаємодію" з "ЛНР" і "ДНР"

 • 10192 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Губернатор Орловської області підписав указ про "інтеграційну взаємодію" з самопроголошеними Донецькою і Луганською "народними республіками". Про це повідомляється на офіційному інтернет-порталі правової інформації РФ, передає УНН.

"Створити робочу групу з інтеграційної взаємодії Орловської області з Донецькою Народною Республікою і Луганською народною республікою", - йдеться в документі.

До складу робочої групи увійшли керівники виконавчих органів влади регіону, які курують сфери освіти, спорту, соціальної політики, культури та охорони здоров'я.

Нагадаємо, Міністерство інформаційної політики України звернулося з листом до керівництва компанії Facebook у зв'язку з порушеннями соціальною мережею свободи слова українських користувачів, а також де-факто політикою сприяння поширенню фейковий новин і пропаганди державою-агресором Російською Федерацією і підконтрольними їй терористичними угрупованнями - т. з. "Донецькою Народною Республікою" (ДНР) і "Луганською Народною Республікою" (ЛНР).

Українські Національні Новини

Політика