rosiyskiy-mzs-vidreaguvav-na-namir-sobchak-vidvidati-krim-cherez-ukrayinu

Російське МЗС відреагувало на намір Собчак поїхати в Крим через Україну

 • 11109 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Офіційний представник російського Міністерства закордонних справ Марія Захарова порівняла намір Ксенії Собчак просити у Києва дозвіл відвідати Крим з історією, коли президент США Джордж Буш-молодший під час засідання Радбезу ООН відпрошувався у Кондолізи Райс в туалет. Про про це пишуть РИА Новости, передає УНН.

"Я тоді працювала в Нью-Йорку в постпредстві Росії при ООН, і була Рада Безпеки за участю глав держав. Від американської сторони в ньому брав участь президент США, на той момент це був Джордж Буш-молодший," - розповідає Захарова.

За її словами, це була дуже кумедна історія. Джордж Буш сидів за столом в залі Ради Безпеки і під час засідання щось скрупульозно записував.

"Як потім з'ясувалося, фотокореспондент одного із західних агентств навів свій об'єктив, потім фотографія з цією запискою потрапила в мережу. Так ось, в цій записці президент США Джордж Буш-молодший питав дозволу у свого радника Кондолізи Райс, чи можна йому піти в туалет", - повідомила російська чиновниця.

За словами Захарової, "кожен запитує дозвіл з того приводу, який вважає для себе актуальним".

Як раніше повідомляв УНН, Глава МЗС України Павло Клімкін назвав політичною шизофренією прохання Собчак пустити її до Криму для агітації.

Українські Національні Новини

Новини Світу