rosiyskiy-ofitser-sprovokuvav-zbroynu-sutichku-mizh-boyovikami-dnr-rozvidka

Російський офіцер спровокував збройну сутичку між бойовиками "ДНР" - розвідка

 • 12078 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Російський офіцер спровокував перестрілку між бойовиками "ДНР". Про це сьогодні на брифінгу у Києві з посиланням на дані української розвідки повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає кореспондент УНН.

"В одному з підрозділів 1 АК російський офіцер раптово відкрив вогонь з особистої зброї поблизу штабу підрозділу в населеному пункті. Такі дії спровокували збройну сутичку з іншими бойовиками, внаслідок якої сам винуватець отримав легке поранення", - сказав Мотузяник.

Він додав, що на думку підлеглих, такий вчинок свідчить про бажання "героя" уникнути участі у бойових діях шляхом перебування у шпиталі.

Нагадаємо, за даними нашої розвідки, вчора, внаслідок влучного вогню у відповідь наші захисники нанесли втрат противнику — трьох окупантів поранено.

Як повідомляв УНН, на тимчасово окупованих територіях Донбасу внаслідок "дружнього вогню" отримали поранення двоє бойовиків. Про це вчора на брифінгу у Києві з посилання на дані української розвідки повідомив речник Міністерства оборони України Максим Праута.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП