rosiyskomovnomu-naselennyu-pogano-lishe-tam-de-ye-rosiyski-viyska-volker

Російськомовному населенню погано лише там, де є російські війська - Волкер

 • 15708 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. На думку Курта Волкера, єдину загрозу для російськомовного населення на території України становлять російські війська. Про це Спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України зазначив під час розмови з помічником російського президента Владиславом Сурковим, передає УНН з посиланням на Facebook нардепа Мустафи Найєма, який процитував спецпредставника.

"Коли ми перший раз зустрілися з Владиславом Сурковим, він висловив стурбованість становищем російськомовного населення України," - зазначив К.Волкер.

Спецпредставник підкреслив, що він є ознайомленим із ситуацією в різних частинах держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волкер: резолюція ООН про миротворців на Донбасі може бути готова до кінця року

"Я відповів, що сам був в різних частинах України, в тому числі, в східній частині, і можу сказати, що російськомовному населенню погано тільки там, де знаходяться російські війська. Так може ми просто виведемо їх звідти? Це вирішить всі проблеми і зніме вашу стурбованість", - наголосив представник США, звертаючись до Суркова.

Нагадаємо, Спецпредставник Держдепартаменту США по Україні Курт Волкер і помічник російського президента Владислав Сурков під час зустрічі на початку жовтня в Белграді обговорили перемир’я на Донбасі.

 

Українські Національні Новини

Політика