rozglyad-apelyatsiyi-na-zapobizhniy-zakhid-r-nasirovu-mozhe-rozpochatisya-u-ptyanitsyu-advokat

Розгляд апеляції на запобіжний захід Р.Насірову може розпочатися у п'тяницю - адвокат

 • 7856 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Апеляційний суд Києва може призначити перше засідання стосовно розгляду скарги на запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 100 млн грн тимчасово відстороненого з посади голови ДФС Романа Насірова у п'ятницю, 10 березня. Про сьогодні розповів журналістам біля Лук'яніскього СІЗО адвокат Р.Насірова Олександр Лисак, передає кореспондент УНН.

"Якщо ми сьогодні подаємо (скаргу на запобіжний захід Р.Насірову - ред.) я прогнозую, що перше засідання може бути в п'ятницю. Але це засідання, буде з відкладенням, оскільки, ще не має повного тексту (ухвали слідчого судді Солом'янського райсуду Києва - ред.) - сказав адвокат.

Він нагадав, що повний текст ухвали слідчий суддя оголосить тільки 9-го березня.

"Ми сьогодні подаємо (апеляційну скаргу - ред.). Тобто, ми будемо доповнювати нашу апеляційну скаргу тими доводами, які суд пропише у мотивувальній частині", - уточнив захисник.

Нагадаємо, Солом’янський районний суд Києва обрав Р.Насірову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з можливістю внесення 100 млн грн застави.

Як повідомляв УНН, у САП заявили, що голові ДФС Роману Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру.

Він підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП