rozglyad-klopotannya-pro-prodovzhennya-areshtu-vishinskomu-vidkladeno

Розгляд клопотання про продовження арешту Вишинському відкладено

 • 8438 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Херсонський міський суд відклав на 13.00 розгляд клопотання прокуратури про продовження строку арешту екс-керівнику порталу "РИА Новости-Украина" Кирилу Вишинському через неявку на засідання одного з адвокатів. Про це УНН повідомили у прокуратурі АР Крим.

"Оголошено перерву до 13.00 – один з адвокатів не з’явився", - сказали у прокуратурі.

Варто зазначити, що судове засідання мало розпочатися сьогодні об 11.30.

Нагадаємо, на початку судового засідання 5 вересня лікарі “швидкої допомоги” забрали Вишинського із зали суду для обстеження через скаргу на болі в серці. Йому зробили кардіограму, виміряли тиск і, не знайшовши відхилень, повернули до суду.

Термін тримання Вишинського під вартою спливає 8 вересня.

Прокуратура проситиме суд продовжити арешт Вишинському.

Як повідомляв УНН, 15 травня Служба безпеки України провела обшуки в офісі "РИА Новости-Украина". Пізніше стало відомо, що керівнику "РИА Новости-Украина" було оголошено про підозру у вчиненні злочину. Він був затриманий. Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.111 (Державна зрада) Кримінального кодексу України.

Керівника "РИА Новости-Украина" арештували. Згодом стало відомо про арешт майна Вишинського.

Разом з цим, 6 липня Вишинському повідомлено про ще одну підозру - у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст. 263 (незаконне придбання, зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів) Кримінального кодексу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП