rozglyad-zakonoproektu-pro-antikoruptsiyniy-sud-mozhe-suttyevo-zatyagnutisya-nardep

Розгляд законопроекту про Антикорупційний суд може суттєво затягнутися - нардеп

 • 8823 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Розгляд законопроекту про Вищий антикорупційний суд може суттєво затягнутися. Про це в кулуарах парламенту заявив народний депутат України Леонід Ємець , передає кореспондент УНН.

"Насправді, частина правок (до закону про Антикорупційний суд – ред.) є маніпулятивними. Якщо комітет визначиться з конкретною позицією, то пару сотень правок моментально з’являються зі значком мінус (не підтримуються – ред.), тому що вони є пов’язані. Але це займе певний час. Потім ще буде робота в парламенті… Це може затягнути далеко не на тиждень навіть роботу парламенту", - додав Ємець.

Нагадаємо, нардеп Гончаренко розповів, яка норма закону про Антикорупційний суд лишається неврегульованою.

Як повідомляв УНН, 14 травня голова Верховної Ради андрій Парубій доручив профільному комітету завершити розгляд правок до законопроекту про Антикорупційний суд.

Україна пообіцяла Європарламенту прийняти закон про Антикорупційний суд до червня.

Нагадаємо, Парубій заявив, що у разі ухвалення Верховною Радою закону про Антикорупційний суд з урахуванням рекомендацій Венеційської комісії, на чому наполягали у МВФ, можна домовитися про поетапність або відтермінування підняття тарифів в Україні.

Українські Національні Новини

Політика