rozkradannya-1-2-mlrd-grn-kreditu-vaks-vzyav-pid-vartu-sche-odnogo-pidozryuvanogo

Розкрадання 1,2 млрд грн кредиту: ВАКС взяв під варту ще одного підозрюваного

 • 11471 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід засновнику одного з товариств, який підозрюється у заволодінні 1,2 млрд грн стабілізаційного кредиту, наданого Національним банком України ПАТ "ВіЕйБі Банк". Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ВАКС.

"Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду обрав запобіжний захід засновнику одного з товариств, який підозрюється у заволодінні 1,2 млрд грн стабілізаційного кредиту, наданого Національним банком України ПАТ "ВіЕйБі Банк" у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 576 300 гривень", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що це вже четвертий підозрюваний у вказаній справі, якому ВАКС обрав запобіжний захід.

Нагадаємо, слідчі судді ВАКС вже обрали запобіжні заходи трьом підозрюваним у справі щодо заволодіння 1,2 млрд грн стабілізаційного кредиту, наданого Національним банком України ПАТ "ВіЕйБі Банк". А саме, члену Ради Національного банку України Миколі Каленському, колишньому директору Генерального департаменту банківського нагляду НБУ Аллі Шульзі та колишньому заступнику голови правління ВіЕйБі банку Андрію Яцюті.

Також 14 листопада ВАКС обиратиме запобіжний захід Олександру Писаруку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП