rukh-avtomobiliv-na-dorogakh-derzhavnogo-znachennya-zabezpecheno

Обмежень в русі на дорогах державного значення немає

 • 8379 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Рух транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування державного значення забезпечено, обмежень в русі немає. Про це в мережі Facebook повідомила прес-служба “Укравтодору”, передає УНН

Станом на 08:00, 30 січня 2018 р. на більшій частині території України місцями дощ: у північній частині, окрім Сумської області, центральній, окрім Вінницької області, а також у Волинській, Рівненській, Дніпропетровській, Запорізькій та Миколаївській областях; у Сумській та Харківській областях – мокрий сніг; у інших областях без опадів.

Температура повітря у західних областях коливається від -5° до +7°С, в північних та центральних областях від 0° до +6°С, в південних та східних областях -3 +4°С. На перевальних ділянках доріг без опадів. Температура повітря 0 +2°С. Стан покриття на перевальних ділянках переважно мокре, на Вишківському перевалі (Р-21) місцями засніжено, на Яблунецькому перевалі (Н-09) – сухо.

Стан покриття на автодорогах державного значення в більшості областей мокре; у Донецькій області на дорогах місцями снігові перемети; У Луганській області місцями засніжене покриття, в решті областей покриття мокре, лише в Ів-Франківській області - сухе.

Нагадаємо, сьогодні в Україні очікується дощ, мокрий сніг та штормовий вітер.

Українські Національні Новини

Суспільство