ryatuvalniki-sprostuvali-informatsiyu-pro-pozhezhu-u-vischomu-adminsudi

Рятувальники спростували інформацію про пожежу у Вищому адмінсуді

 • 7941 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. В ДСНС спростували повідомлення про пожежу у Вищому адміністративному, предає УНН з посиланням на прес-служуб ДСНС Києва.

"Інформація щодо пожежі у Вищому адміністративному суді є непідтвердженою", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 7 травня, по лінії 102 поступила інформація про замінування 2-х судів. Дані заявки були передані від правоохоронних органів до пожежно-рятувальної служби м. Києва. 

Зокрема, об 11:37 надійшло повідомлення про замінування Вищого господарського суду України, що знаходиться за адресою: вул. Олександра Копиленка, 6. Після перевірки вибухотехніками будівлі суду, о 13:30 передали відбій.

Аналогічна заявка щодо замінування Вищого адміністративного суду по вул. Московській, 8, надійшла о 12:40. Після оголошення о 13:40 відбою, пожежно-рятувальне відділення, що чергувало на місці, повернулось в розташування частини.

Нагадаємо, раіше повідомлялось, що у зв’язку із пожежею з будівлі суду проводилась евакуація громадян. Проте, як зазначають в ДСНС, жодного повідомлення про пожежу за даною адресою до Служби порятунку 101 не надходило, рятувальники які чергували на місці, факт пожежі не підтвердили.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП