s-kubiv-fakti-porushennya-obmezhen-torgivli-z-timchasovo-okupovanimi-teritoriyami-isnuyut

С.Кубів: факти порушення обмежень торгівлі з тимчасово окупованими територіями існують

 • 14024 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Постанова Кабінету Міністрів України щодо обмеження торгівлі з тимчасово окупованими територіями України виконується, але факти окремих корупційних дій є. Про це у коментарі УНН розповів перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

“Постанова (про обмеження поставок окремих товарів, робіт чи послуг з тимчасово окупованих територій на іншу територію України або з іншої території України на тимчасово окуповану територію – ред.) виконується. Але проблемою є те, що кожен документ, який на сьогодні носить обмежувальний характер, має корупційні дії, і ми це знаємо, бо у нас ведеться робота по боротьбі з корупцією. І ми розуміємо, що враховуючи те, що ці території окуповані, і там немає реальних кордонів, то право ризиків і факти окремих корупційних дій окремих нечесних людей, на жаль, є”, - сказав С.Кубів.

Окрім того, віце-прем'єр-міністр зауважив, що це питання знаходиться під моніторингом, і наступного тижня відбудеться відповідна виробнича нарада на рівні Міністерства із залученням інших фахівців.

“По цій постанові, ми на наступному тижні маємо провести аналітику і відповідну дискусію. І не тільки по тій постанові, тому що дуже багато скарг і звернень є, як від депутатів ВР, так і від контролюючих органів”, - додав С.Кубів.

Українські Національні Новини

Політика