s-shoygu-pochatok-politichnogo-protsesu-v-siriyi-vidsuvayetsya-na-neviznacheniy-termin

С.Шойгу: початок політичного процесу в Сирії відсувається на невизначений термін

 • 5084 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що початок політичного процесу щодо Сирії відсувається на невизначений термін через дії "помірної опозиції" в Алеппо, передає УНН з посиланням на ТАСС.

За його словами, "кожен день в Алеппо бойовики розстрілюють десятки мирних жителів за спроби наблизитися до гуманітарних коридорів".

"Хіба це опозиція, з якою можна домовлятися? Для того щоб знищити терористів в Сирії, необхідно діяти спільно, а не вставляти палиці в колеса партнерам. Адже бойовики користуються цим в своїх інтересах", - зазначив міністр.

"У результаті перспектива початку політичного процесу і повернення сирійського народу до мирного життя відсувається на невизначений час", - заявив він.

Міністр нагадав, що в Алеппо відкриті вісім гуманітарних коридорів.

За заявою командування Сирії, опублікованому в понеділок, лише з 29 по 31 жовтня в результаті обстрілів Алеппо загинули понад 80 мирних жителів загинули, майже 300 отримали поранення, більшість з них діти і жінки. Крім того, командування повідомило про застосування терористами снарядів, що містять газоподібний хлор, в кварталі Ель-Хамданія.

Українські Національні Новини

Новини Світу