s-shulyak-ne-zbirayetsya-poki-povertatisya-v-ukrayinu-cherez-zagrozu-fizichnogo-usunennya

С.Шуляк не збирається поки повертатися в Україну через загрозу "фізичного усунення"

 • 8382 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Колишній командувач Внутрішніх військ МВС Станіслав Шуляк заявив, що не збирається поки повертатися в Україну через загрозу "фізичного усунення". Зокрема про це він заявив під час брифінгу після допиту в ростовському суді, передає УНН із посиланням на "112 Україна".

"На території РФ я перебуваю за згодою відповідних органів, оскільки справа щодо мого переслідування явно заполітизована і є впевненість у тому, що мені особисто загрожує небезпека, тому що я є свідком тих подій... Я припускаю, що в разі мого потрапляння в Україну зараз ніякого правосуддя щодо мене не буде. Зі мною будуть зведені рахунки або фізичне усунення", - зазначив він.

Водночас С.Шуляк додав, що готовий давати покази у будь-якому статусі щодо подій на Майдані, аби була встановлена істина.

Раніше під час відеодопиту С.Шуляк повідомив, що проживає в окупованому Сімферополі.

Нагадаємо, сьогодні у справі про п'ятьох екс-"беркутівців" Шуляка допитували як свідка.

Станіслав Шуляк був командувачем Внутрішніх військ МВС України з травня 2012 р. по лютий 2014 р. У березні 2014 р. він був оголошений у розшук. Шуляку інкримінують перевищення влади, що спричинило тяжкі наслідки, а також дезертирство.

Українські Національні Новини

Політика