s-stakhovskiy-vigrav-chetvertiy-match-na-tsogorichnomu-vimbldoni

С.Стаховський виграв четвертий матч на цьогорічному Вімблдоні

 • 9678 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. У Великобританії в перший день змагань основної сітки Вімблдону продовжились поєдинки першого кола змагань, передає УНН.

У поєдинку переможця кваліфікаційного турніру киянина Сергія Стаховського і француза Жюльєна Беннето (81 номер АТР) перемогу у баталія, котра тривала 2 години і 41 хвилину, святкував наш співвітчизник.

Два виграні гейми на подачі француза дозволили С.Стаховському записати стартовий сет на свою користь – 6:3. У другій партії тенісисти обмінялися брейками. На тай-брейку киянин з четвертого сетболу записав партію до активу – 7:6 (8).

Наступний сет виявився вдалим для француза, котрий захистив усі свої подачі та був кращим на двох розіграшах українця – 6:2. За схожим сценарієм відбулася четверта партія, але із дзеркальним відображенням, що допомогло святкувати звитягу киянину - 6:3, 7:6 (8), 2:6, 6:2.

Примітно, що загалом для С.Стаховського це вже четверта перемога на Вімблдоні-2017. Раніше наш співвітчизник одержав три звитяги у кваліфікаційному турнірі.

Додамо також, у другому раунді на С.Стаховського очікує поєдинок проти 9-го сіяного японця Кей Нісікорі.

Нагадаємо, Е.Світоліна подолала перше коло Вімблдону.

Українські Національні Новини

Спорт