s-zhadan-zavershiv-noviy-roman

С.Жадан завершив новий роман

 • 10217 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Вчора, 1 березня, відомий український письменник закінчив новий роман. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

“Дорогі брати і сестри. З сердечною втіхою й душевним трепетом повідомляю, що сьогодні, 1 березня 2017 року, поставив останню крапку в своєму новому романі. 464 тисяч знаків (із пробілами). Шукайте цього року в книгарнях України,” — написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екранізація роману С.Жадана перемогла на пітчингу кінофестивалю в Коттбусі

Нагадаємо, у ніч з 10 на 11 лютого, українського письменника Сергія Жадана доправили до відділення міліції в Мінську, де поставили штамп про заборону в’їзду до Білорусі.

Як повідомив сам С.Жадан, виявилось, що ще 2015-го йому заборонено в’їзд на територію РФ із формулюванням “за причастность к террористической деятельности”. А оскільки Білорусь та Казахстан знаходяться із РФ в одній візовій зоні, то заборона автоматично переходить і до Білорусі з Казахстаном.

Згодом І.Геращенко повідомила, що співробітники посольства України у Білорусі супроводжуватимуть письменника Сергія Жадана в аеропорт і до перетину кордону.

Крім того, віце-спікер ВР, учасниця мінських переговорів наголосила, що неприпустимо, щоб РФ та ФСБ вирішували, хто з українців має право відвідувати Білорусь.

Українські Національні Новини

Культура