sap-pidtverdila-sud-schodo-zapobizhnogo-zakhodu-r-nasirovu-o-19-00

САП підтвердила суд щодо запобіжного заходу Р.Насірову о 19:00

 • 9595 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі підтвердили проведення о 19:00 засідання у Солом'янському районному суді Києва з розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу відстороненому від посади голови ДФС Роману Насірову, передає УНН з посиланням на заяву САП у Facebook.

"Судове засідання Солом'янського районного суду міста Києва щодо обрання запобіжного заходу голові ДФС призначено на 19:00 сьогодні, 4 березня 2017 року. Слідчий суддя розгляне клопотання детективів НАБУ погоджене з прокурорами САП щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, раніше у прес-центрі судової влади повідомили, що суд розгляне клопотання про запобіжний захід Р.Насірову о 19:00.

Раніше Р.Насірова перевезли у супроводі детективів НАБУ та медиків МВС до Інституту кардіології імені академіка М.Стражеска у столиці, звідки його транспортували з лікарні "Феофанія".

Також нагадаємо, Р.Насірова у "швидкій" вивезли з Інституту кардіології за годину до суду.

Раніше у САП заявили, що голові ДФС Роману Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру.

Він підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП