savchenko-zayavlyaye-scho-svidchila-yevropeyskim-yuristam-pro-zlochini-ukrayinskoyi-vladi

Савченко заявляє, що свідчила європейським юристам про злочини української влади

 • 27426 переглядiв

КИЇВ. 15 березня. УНН. Народний депутат України Надія Савченко заявляє, що під час свого триденного перебування у Європі надала покази європейським юристам про злочини української влади. Про це вона заявила сьогодні в коментарі журналістам по завершенню допиту в Управлінні СБУ у м.Києві та Київській області, передає кореспондент УНН.

“Хочу зауважити, що в Європі, будучи ці три дні, я встигла дати свідчення в юридичних, судових інстанціях Європи про корупцію Порошенка, проти злочинності нашої влади та про політичні переслідування”, — сказала Савченко.

Нагадаємо, Генеральний прокурор Юрій Луценко у четвер вніс до Верховної Ради подання на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко опублікувала фото, на яких вона перебуває в Європарламенті

Також Верховна Рада проголосувала за виключення зі складу парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони народного депутата Надію Савченко.

Як повідомляв УНН, Генпрокурор Ю.Луценко раніше сьогодні заявив, що є незаперечні докази того, що народний депутат Надія Савченко особисто планувала провести терористичний акт в парламенті.

Українські Національні Новини

Політика