sbu-vikrila-na-khabari-dvokh-chinovnikiv-lvivskoyi-zaliznitsi

СБУ викрила на хабарі двох чиновників львівської залізниці

 • 9552 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Служба безпеки України у Львові викрила на хабарі одного з керівників підрозділу лінійного відділу філії "Енергозбут" ПАТ "Укрзалізниця" та його підлеглу. Про це повідомляє прес-центр СБУ, передає УНН.

"Правоохоронці встановили, що керівник разом з підлеглою вимагали з місцевого підприємця гроші за списання заборгованості за витрачену понад встановлений ліміт електроенергію. Свої "послуги" зловмисники оцінили у п'ятнадцять тисяч гривень – половину від заборгованої суми", - йдеться у повідомленні.

Посадовців затримали у їх службовому кабінеті після одержання всієї суми неправомірної вигоди. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (отримання хабара). Вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що співробітники Служби безпеки України викрили на Миколаївщині оборудку зі спроби монополізації надання послуг з ремонту державних суден

Українські Національні Новини

Кримінал та НП