sbu-vikrila-na-khabari-pratsivnitsyu-derzhliksluzhbi-na-bukovini

СБУ викрила на хабарі працівницю Держлікслужби на Буковині

 • 13003 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією викрили на хабарі одного із керівників Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернівецькій області. Про це повідомила прес-служба СБУ на сторінці у Facebook, передає УНН.

“Правоохоронці затримали чиновницю під час отримання всієї суми неправомірної вигоди у розмірі 2,4 тисячі доларів США у власному робочому кабінеті”, — йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівництво і персонал "Охматдиту" постануть перед судом за службовий злочин

Як з’ясувалося, чиновниця вимагала 2,4 тисячі доларів США від підприємця, який займається реалізацією лікарських засобів у регіоні. За цю суму зловмисниця пообіцяла не включати комерсанта до плану перевірок на 2019 рік.

Відкрито кримінальне провадження по ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Нагадаємо, Кабінет міністрів відсторонив керівництво Держлікслужби на час службового розслідування фактів необґрунтованого запровадження заборони на різні вакцини впродовж останнього року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП