schasliviy-lotereyniy-bilet-mayzhe-na-pivmilyona-griven-prodano-na-frankivschini

Щасливий лотерейний білет майже на півмільйона гривень продано на Франківщині

 • 9386 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Щасливий білет популярної лотереї “Лото-Забава” з виграшем майже у півмільйона гривень продано на Івано-Франківщині, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу оператора держлотерей “М.С.Л.”.

"24 грудня 2017 року в 959-му тиражі були розіграні додаткові 400 тис. гривень під девізом "Даруйте казку собі та близьким". Другий переможець акції придбав свій білет з виграшною додатковою акційною комбінацією 85152607 у м.Снятин (Івано-Франківська обл.). Щасливою точкою продажу цього разу став фірмовий стіл "М.С.Л.", який знаходиться у магазині "Явір" за адресою: вул. Шевченка, 28", - розповіли у компанії.

В “М.С.Л.” нагадали, що в рамках новорічної акції “Лото-Забава” додатково розігрується 3 млн грн впродовж п’яти святкових тиражів.

“Наступної неділі, в останній день минаючого року - 31 грудня буде розіграний третій акційний приз 500 000 гривень, 7 січня 2018 року - 800 000 гривень та нарешті 14 січня 2018 року – визначиться щасливчик, який гарантовано стане мільйонером”, — нагадали в “М.С.Л.”.

З умовами акції можна ознайомитися на сайті компанії.

Нагадаємо, переможцем попередньої акції “Відірвись по-дорослому”, приуроченої до 18-річчя “Лото-Забави”, став будівельник з Івано-Франківщини.

Лотерея “Лото-Забава” визнана найпопулярнішою серед населення України та офіційним рекордсменом серед інших лотерей за кількістю лотерейних мільйонерів. Лічильник мільйонерів “Лото-Забава” нараховує вже 278 українців, які виграли від мільйону гривень та більше за весь час існування цієї лотереї, серед яких 19 — за цей рік.

Українські Національні Новини

Суспільство