sche-odin-paket-zelenskiy-zaprovadiv-sanktsiyi-schodo-kompaniy-povyazanikh-z-medvedchukom

Ще один пакет: Зеленський запровадив санкції щодо компаній, пов’язаних з Медведчуком

 • 1172713 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що ще один пакет санкційний пакет запроваджено щодо компаній, пов'язаних з Медведчуком та іншими підсанкційними особами, передає УНН.

Деталі

Зеленський заявив, що своїм указом наклав обмежувальні заходи на власність російських компаній в Україні та на власність пов'язаних з ними українських економічних субʼєктів. Під їхнім контролем іноді були навіть об'єкти критичної інфраструктури та ключові стратегічні підприємства. 

Цитата

"Санкції також запроваджено щодо компаній, пов'язаних з Медведчуком та іншими підсанкційними особами, засновників, керівників, бенефіціарів проросійських компаній, що володіють значними активами на території України", - додав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не один, а одразу п'ять санкційних пакетів: Зеленський заявив, що йдеться про блокування російської військової промисловості

Доповнення

У квітні Президент України Володимир Зеленський ввів у дію санкції проти колишнього президента корпорації «Мотор Січ» В’ячеслава Богуслаєва та понад 230 росіян.

Українські Національні Новини

Політика