semero-pidlitkiv-u-mariupoli-otruyilis-pigulkami-odin-potrapiv-do-reanimatsiyi

Семеро підлітків у Маріуполі отруїлись пігулками, один потрапив до реанімації

 • 10122 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 12 грудня. УНН. Сьогодні у Маріупольському машінобудівному ліцеї близько 13-ї години підлітки прийняли седативні пігулки. Одна дитина перебуває у реанімації. Про це кореспондент УНН дізнався з власних джерел.

Семеро підлітків сьогодні прямо на уроці у Маріуполі прийняли седативні препарати. За словами джерела - деякі хлопці взяли по одній таблетці. Деякі - по кілька. Один підліток прийняв дуже багато і наразі знаходиться у реанімації. Лікарі його стан поки не коментують, пославшись кореспонденту УНН "на термінову нараду" (ймовірно, з цієї нагоди).

За словами начальника управління охорони здоров'я Маріупольської міської ради Ольги Голубченко, ці седативні засоби відпускаються в аптеках тільки за рецептом лікаря. Як діти змогли придбати ці таблетки у досить великій кількості, з'ясовуватимуть правоохоронні органи.

У ГУНП Донецької області підтвердили інформацію про цей випадок. На даний момент всі діти знаходяться в міській лікарні №3. Зараз у Машинобудівний ліцей і в лікарню направлені слідчі для з'ясування обставин.

Українські Національні Новини

Суспільство