shakhray-prodav-kvartiru-kiyanki-za-mayzhe-za-4-mln-grn

Шахрай продав квартиру киянки за майже за 4 млн грн

 • 8349 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Шахрай за підробними документа продав квартиру киянки за 3,7 млн грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури м.Києва, передає УНН.

"До правоохоронних органів звернулася мешканка столиці, яка повідомила що невідома особа, використавши підроблену довіреність від її імені, незаконно відчужила належну їй квартиру по проспекту Лобановського у Києві та привласнила кошти з її продажу у розмірі 3 млн 700 тис. гривень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у ході досудового слідства правоохоронцям вдалося встановити особу шахрая. Ним виявився 29–річний мешканець Київської області.

На даний час правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 190 (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах) та ч. 1, 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України.

До суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі.

З метою недопущення подальших незаконних дій рішенням суду на квартиру потерпілої накладено арешт. В межах досудового слідства також встановлюються інші особи, які можуть бути причетні до вчинення цього злочину.

Нагадаємо, Національна поліція м. Чернівці затримала вимагача, котрий представлявся податківцем.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП