shakhtar-popovnivsya-napadnikom-fominim

"Шахтар" поповнився нападником Фоміним

 • 9475 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Лідер Української Прем'єр-ліги "Шахтар" підписав контракт із нападником Русланом Фоміним, повідомляє прес-служба клубу, передає УНН.

Про термін та деталі підписання угоди не розголошується.

У нинішньому сезоні Прем’єр-ліги 31-річний уродженець Харківської області у складі "Маріуполя" відіграв 16 матчів при 5 голах.

Крім того, раніше форвард вже грав за "Шахтар" з 2005 по 2012 роки. У складі "гірників" провів 30 матчів, забив 5 голів. Також він виступав за харківський "Арсенал" та "Металіст", луганську "Зорю", одеський "Чорноморець" і "Маріуполь". Також виступав за кордоном: "Габала" (Азербайджан), "Атирау" (Казахстан), "Аполлон" (Греція).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" увійшов у топ-10 клубів Європи за кількістю точних передач

"Я щасливий повернутися до клубу, в якому грав на початку своєї кар’єри. Мені лишається зараз докласти всіх своїх зусиль, аби довести, що недаремно потрапив до "Шахтаря". Я намагатимусь допомогти команді домогтися нових досягнень", - зауважив 31-річний футболіст.

Додамо також, за підрахунками авторитетного порталу transfermarkt трансферна вартість Фоміна складає 300 тисяч євро. У складі "Шахтаря" це найнижча оцінка серед усіх футболістів.

Українські Національні Новини

Спорт