shakhtar-potrapiv-do-chisla-siyanikh-pri-zherebkuvanni-1-16-finalu-ligi-yevropi

"Шахтар" потрапив до числа сіяних при жеребкуванні 1/16 фіналу Ліги Європи

 • 15731 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Єдиний представник України в плей-офф єврокубків, а саме Лізі Європи –"Шахтар", дізнався усіх можливих суперників на стадії 1/16 фіналу турніру, передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

Усі колективи були розподілені на два кошики. Переможці групового етапу і чотири найсильніші клуби з числа колишніх учасників Ліги чемпіонів стали сіяними, решта команд - несіяними.

Сіяні команди: "АПОЕЛ", "Аякс", "Бешикташ", "Зеніт", "Копенгаген", "Ліон", "Османліспор", "Рома", "Сент-Етьєн", "Спарта" Прага, "Тотенхем" , "Фенербахче", "Фіорентина", "Шальке-04", "Шахтар", "Генк".

Несіяні: "АЗ Алкмаар", "Андерлехт", "Астра", "Борусія" Менхенгладбах, "Вільяреал", "Гент", "Краснодар", "Легія", "Лудогорець", "Манчестер Юнайтед", "Олімпіакос" , ПАОК, "Ростов", "Сельта", "Хапоель" Беер-Шева, "Атлетік".

Примітно, що сьогодні відбувся перенесений поєдинок у квартеті F – італійське "Сассуоло" поступилося вдома бельгійському "Генку" (0:2), котрий пробився в наступний етап змагань у ранзі сіяної команди.

Варто відмітити, що в 1/16 фіналу не можуть зустрітися команди з однієї асоціації, а також колективи, які грали в одній групі. Інші обмеження будуть оприлюднені безпосередньо перед жеребкуванням.

Додамо, що більшість матчів пройдуть 16 і 23 лютого. Крім того, сіяні команди проведуть протистояння вдома.

Як повідомляв УНН, жеребкування плей-офф Ліги Чемпіонів та Ліги Європи відбудеться 12 грудня.

Українські Національні Новини

Спорт