shakhtar-startuvatime-sogodni-u-pley-off-ligi-yevropi

"Шахтар" стартуватиме сьогодні у плей-офф Ліги Європи

 • 10291 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. У першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи донецький "Шахтар" на виїзді зустрінеться з іспанською "Сельтою". Зустріч пройде у Віго на стадіоні "Балаїдос", передає УНН з посиланням на прес-службу "гірників".

"Шахтар" проведе перший офіційний поєдинок 2017 року. Протягом місяця "оранжево-чорні" цілеспрямовано готувалися на зборах в Іспанії та Португалії, де зіграли дев'ять спарингів і в семи з яких святкували перемогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" прибув у Віго на матч Ліги Європи із "Сельтою"

Восени "гірники" стали найкращою командою групового етапу Ліги Європи, домігшись максимального результату (шість перемог у шести турах).

Майбутній поєдинок через дискваліфікацію пропустить півзахисник донеччан Тарас Степаненко, а через пошкодження не допоможе нападник Факундо Феррейра.

На відміну від "Шахтаря" "Сельта" взимку не переривала виступів у внутрішніх турнірах. У січні команда Едуардо Беріццо вибила з Копа дель Рей "Валенсію" та "Реал", а на стадії півфіналу мінімально поступилася "Алавесу".

Крім того, "небесно-блакитні" в новому році не програвали на своєму полі в Ла Лізі, взявши гору над "Малагою" (3:1) й "Алавесом" (1:0).

Нагадаємо, що у сезоні – 2000/01 команди протистояли одна одній на стадії 1/16 фіналу Кубка УЄФА: в Донецьку була зафіксована нічия 0:0, у Віго ж господарі взяли гору з мінімальною перевагою завдяки голу Катаньї в першому таймі.

Додамо, що зустріч у Віго стартуватиме о 20:00.

Українські Національні Новини

Спорт