shakhtar-vikupiv-kontrakt-napadnika-manchester-siti

"Шахтар" викупив контракт нападника "Манчестер Сіті"

 • 12755 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Генеральний директор ФК "Шахтар" Сергій Палкін розповів про підписання нападника Оларенваджу Кайоде та розповів про майбутні зміни в складі команди, подякувавши гравцям, які залишають клуб, інформує УНН з посиланням на прес-службу "гірників".

"Кайоде продовжить грати в "Шахтарі". Ми викупили його трансфер у "Манчестер Сіті" і підписали п'ятирічний контракт. Він себе добре зарекомендував, Паулу (Фонсека – ред.) ним задоволений", - пояснив Палкін.

Також гендиректор заявив, що бразилець Бернард не буде продовжувати виступати за "помаранчево-чорних".

"Бернард, як і Факундо Феррейра, завершив виступи в "Шахтарі". Минулий сезон вони провели на найвищому рівні, допомогли нам перемогти в чемпіонаті і Кубку. Факундо став кращим бомбардиром УПЛ, за весь час в команді в 115 матчах забив за "Шахтар" 59 голів і за цим показником увійшов в топ-15 кращих бомбардирів. Обидва залишили помітний слід в історії клубу. Шкода розлучатися, але життя триває і на місце Бернарда, Феррейри, Фреда прийдуть нові футболісти - сильні, амбітні, які будуть відповідати рівню "Шахтаря", - додав Палкін.

Нагадаємо, що Кайоде приєднався до "Шахтаря" на початку березня. 

Українські Національні Новини

Спорт