shakhtar-zaznav-porazki-na-starti-rozigrashu-dubai-cup

"Шахтар" зазнав поразки на старті розіграшу "Dubai Cup"

 • 11916 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Донецький "Шахтар" розпочав другий тренувальний збір в Дубаї матчем з 12-кратним чемпіоном Данії "Копенгагеном" у рамках турніру "Dubai Cup", передає кореспондент УНН.

В середині тайму Ісмаїлі обігрався в стіночку з Тайсоном і вийшов практично віч-на-віч з кіпером датчан, який парирував удар бразильського фулбека. Пізніше Фред зі штрафного влучив у поперечину воріт. А в додатковий час стався курйозний гол у ворота Пятова. Футболіст "Копенгагена" Сков прострілив у карну зону, м'яч потрапив у голову Ісмаїлі та залетів за комірець Пятову.

На старті другої половини "Копенгаген" подвоїв перевагу. М'яч головою забив Петер Анкерсен, якого оборонці "гірників" залишили без опіки на дальній штанзі воріт. Тайсону вдалося відіграти один м'яч на 57 хвилині – Ісмаїлі отримав м'яч у штрафній, притримав його, Тайсон увірвався до карної зони, заволодів м'ячем та доправив його до цілі (1:2).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" увійшов у топ-10 клубів Європи за кількістю точних передач

Надалі "помаранчево-чорні" діяли першим номером та створювали небезпеку біля воріт супротивника. На 68 хвилині простріл Коваленка завершився потраплянням м'яча у стійку воріт після зрізки гравця датчан. Згодом Феррейра завдавав гострого удару в нижній кут – м'яч пролетів повз воріт.

Додамо, що 3-го лютого на "Шахтар" чекає протистояння із клубом Едуарда Соболя "Славією".

Українські Національні Новини

Спорт