shcho-bilshe-z-moskvy-lunaie-bozhevilnykh-zaiav-to-bilshoiu-povynna-buty-nasha-syla-zelenskyi-rozpoviv-pro-novi-pakety-sanktsii-proty-rf

"Що більше з москви лунає божевільних заяв, то більшою повинна бути наша сила": Зеленський розповів про нові пакети санкцій проти рф

 • 29773 переглядiв

Зеленський закликав до подальшого посилення санкційного тиску на Росію, щоб змусити її стати більш раціональною і програти війну, одночасно оголосивши про нові пакети оборонної підтримки від Данії, Великої Британії та Нової Зеландії.

Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні до українців розповів про нові санкції проти рф і закликав збільшувати санкційний тиск на державу-агресорку й надалі, аби повернути її до стану "хоча б часткової тверезості". Український глава держави також наполягає, що "російське божевілля повинне програти цю війну", цитує слова Президента УНН.

Що більше з Москви лунає божевільних заяв, то більшою повинна бути наша сила. Тільки сила нашого захисту життя, нашої здатності досягати власних цілей може повернути Росію до стану хоча б часткової тверезості. Російське божевілля повинне програти цю війну. Ми зробимо все для цього.

– заявив Президент. 

Деталі

Український Президент також повідомив, що 22 січня одразу кілька країн затвердили пакети підтримки для України.

Зокрема, Данія оголосила про свій 15-й оборонний пакет для українців. В рамках нього нашим воїнам передадуть боєприпаси й дрони для посилення українського війська.

22.02.24, 14:38 • [views_0]

Зеленський відзначив, що й Велика Британія оголосила про підготовку нового пакету. Очікується, що він додасть сили для відбиття російських штурмів.

22.02.24, 21:38 • [views_0]

Є пакет сьогодні й від Нової Зеландії, який посилить українську логістику, розвідку та зв’язок. Крім того, Нова Зеландія пообіцяла підтримку у тренуванні наших воїнів.

Додатково

Цього ж дня Президент України Володимир Зеленський поспілкувався телефоном із Президентом Європейської ради Шарлем Мішелем. Йшлося про санкції проти рф, ситуацію на українсько-польському кордоні та підготовку ювілейного 25-го саміту Україна – Європейський Союз