shmyhal-obhovoryv-zi-spikerom-parlamentu-estonii-dopomohu-ukraini-ta-konfiskatsiiu-rosiiskykh-aktyviv

Шмигаль обговорив зі спікером парламенту Естонії допомогу Україні та конфіскацію російських активів

 • 23060 переглядiв

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся з президентом Рійгікогу Естонії Лаурі Гуссаром, подякувавши йому за всебічну допомогу та підтримку України з боку Естонії, включно з оборонною допомогою, конфіскацією російських активів та підтримкою української Формули миру.

Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль провів зустріч з президентом Рійгікогу Естонії Лаурі Хуссаром, під час якої подякував йому за підтримку країни. Про це пише УНН з посиланням на заяву Шмигаля у своєму Telegram-каналі.

Деталі 

Шмигаль підкреслив, що Естонія є одним із найактивніших партнерів і лідерів у наданні всебічної допомоги нашій Україні. Під час зустрічі з президентом Рійгікогу Естонії Лаурі Хуссаром він також подякував йому за низку заяв, ухвалених парламентарями на підтримку України. 

26.03.24, 14:48 • [views_0]

Обговорили оборонну допомогу й притягнення росії до відповідальності. Зокрема, конфіскацію заморожених російських активів. Естонія є активним промоутером цього питання, і ми надзвичайно це цінуємо

- розповів глава українського уряду. 

Доповнення

Окрім того, прем‘єр-міністр України подякував  Естонії за підтримку Формули миру Президента України, зокрема долучення до реалізації таких пунктів як "Відновлення територіальної цілісності України" та "Відновлення справедливості".

Нагадаємо

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль обговорив з делегацією Європарламенту фінансову та оборонну допомогу Україні, європейську інтеграцію та конфіскацію російських активів, підкресливши важливість підтримки ЄС.