shtab-ato-po-maryintsi-vogon-viv-snayper-po-shirokinomu-tank

Штаб АТО: по Мар’їнці вогонь вів снайпер, по Широкиному – танк

 • 7846 переглядiв

КИЇВ. 18 грудня. УНН. З нуля годин і до 18 бойовики продовжили обстріли наших позицій, переважно на Маріупольському та Донецькому напрямках. По Мар’їнці вогонь вів снайпер, по Широкиному – танк. Про це повдіомили у прес-центрі АТО, передає УНН.

Як повдіомили у прес-центрі, з нуля годин і до 18 бойовики продовжили обстріли наших позицій, переважно на Маріупольському та Донецькому напрямках.

"На Маріупольському – зі 122 міліметрової артилерії було обстріляно Широкине. З мінометів різних калібрів – Талаківку, Водяне, Гнутове, Широкине. З стрілецької зброї – Павлопіль. По Мар’їнці вогонь вів снайпер. По Широкиному – танк", - йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними прес-центру, позиції українських військових в районі Новоолександрівки, що на Луганському напрямку потрапили під вогонь гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Раніше у прес-центрі АТО повідомили, що 18 грудня російсько-окупаційні війська намагалися вибити наші передові підрозділи із займаних позицій в районі Світлодарської дуги. За підтвердженими даними розвідки втрати противника склали близько 20 осіб вбитими та до 30 поранених. Втрати ЗСУ - п'ять загиблих і шість - поранених.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП