shtab-ato-ukrayinski-viyskovi-likari-vryatuvali-zhittya-rosiyskomu-boyoviku

Штаб АТО: українські військові лікарі врятували життя російському бойовику

 • 14336 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Військові Збройних Сил України врятували життя російському найманцю на Донбасі, який у складі дивесійно-розвідувальної групи здійснив напад на позиції українських військових на Донбасі і був поранений. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО, передає УНН.

“19 січня в районі Широкиного ворожа диверсійно-розвідувальна група впритул наблизилась до позицій українських військових. Наші оборонці завчасно помітили просування ДРГ. Ворог зрозумів, що його викрито й відкрив вогонь у бік українських захисників. Сили АТО були змушені відкрити огонь у відповідь зі стрілецької зброї. Диверсанти почали відходити, залишивши в районі зіткнення пораненого члена групи”, — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, українські бійці оперативно евакуювали бойовика, надали йому необхідну медичну допомогу.

“За життя російського диверсанта українські військові лікарі боролися сім годин, йому було перелито 1,5 літра плазми крові. Наразі він в реанімації під наглядом військових медиків. Стан важкий, але стабільний, його готують до наступного етапу медичної евакуації”, — зазначили у прес-центрі штабу АТО.

Як повідомляв УНН, минулої доби у зоні АТО один військовослужбовець ЗСУ зазнав поранення, четверо отримали бойові травми.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП