sim-komplektiv-nagorod-rozigrayut-v-drugiy-den-olimpiyskikh-igor

Сім комплектів нагород розіграють в другий день Олімпійських ігор

 • 7902 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. В другий день Олімпійських ігор учасники загалом зможуть виграти 21 медаль – 7 комплектів нагород, повідомляє УНН з посиланням на сайт Олімпіади-2018.

У біатлонній спринтерській гонці о 13:15 відбудеться чоловічий старт. Україну в даних перегонах представить Дмитро Підручний, Сергій Семенов, Артем Прима, Володимир Сємаков і Артем Тищенко.

Перша в історії України представниця Могулу на Олімпіадах 24-річна Тетяна Петрова буде виступати у другій кваліфікації жіночого турніру в якому будуть також розіграні медалі.

У лижних гонках українець Олексій Красовський спробує поборотися за медаль на дистанції 15+15 км (скіатлон). У чоловічому швидкісному гірськолижному спуску наш Іван Ковбаснюк поведе боротьбу за призи.

Наші саночники Андрій Мандзій та Антон Лукач, які після перших двох заїздів йдуть на 40 і 26 місцях відповідно, можуть поборотися за найвищі місця починаючи о 13:00 за київським часом.

Відзначимо, що також медалі знайдуть своїх володарів у ковзанярському спорті (чоловіки проведуть забіг на 5000 метрів) і серед чоловіків-сноубордистів. У цих двох програмах українці не беруть участь.

Українські Національні Новини

Спорт