simferopolska-tavriya-ta-metalist-1925-vistupatimut-u-drugiy-lizi-ukrayini

Сімферопольська "Таврія" та "Металіст-1925" виступатимуть у Другій лізі України

 • 9752 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. П'ять аматорських футбольних клубів зуміли пройти атестацію, тому наступний сезон почнуть у Другій лізі, повідомляє УНН з посиланням на сайт Професійної футбольної ліги.

Третій за силою дивізіон України поповнять "Металіст-1925" (Харків), "Таврія" (Сімферополь), "Нива" (Тернопіль), ФК "Львів" та "Полісся" (Житомир).

Також атестацію ще можуть пройти ще три клуби, серед яких є "Рочин" (Соснівка) і "Агробізнес" (Волочиськ). Остаточного рішення по цим клубам ще не прийнято.

"Є кілька клубів, яким дали ще час. Наступне засідання атестаційного комітету 19 червня, тому повної картини ми поки не маємо. Чекаємо і просимо Федерацію поспішити, щоб швидше визначитися. Потім вже будемо затверджувати формат чемпіонату і календар", — сказав президент ПФЛ Сергій Макаров.

Примітно, що усі п'ять клубів, які отримали право грати у Другій лізі на даний момент виступають у чемпіонаті України серед аматорів.

Зауважимо, що Другу лігу може залишити "Металург" із Запоріжжя, який поки не отримав атестат, але чекає рішення по апеляції.

Нагадаємо, житомирський ФК отримав дозвіл грати у Другій лізі України.

Українські Національні Новини

Спорт