situatsiya-iz-vodopostachannyam-v-avdiyivtsi-skladna-ale-kontrolovana-vtsa

Ситуація із водопостачанням в Авдіївці складна, але контрольована - ВЦА

 • 8872 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Ситуація із водопостачанням в Авдіївці залишається складною, але повністю контрольованою. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook, передає УНН.

"Як повідомив керівник ВЦА м. Авдіївка Павло Малихін, ситуація залишається складною, але повністю контрольованою. У місті є власні запаси питної води, що зберігаються у заглибленому резервуарі. Завдяки цьому є можливість подавати воду за графіком. Перша подача відбудеться у суботу 21 квітня з 17:00 по 21:00. Щодо старої частини міста Авдіївка, то вже сьогодні туди прибуде 18-тонна машина з питною водою від міжнародних гуманітарних організацій. Також у місті працюють 10 свердловин, де люди мають можливість поповнити запаси води", – зазначили у штабі АТО.

Зазначено, що для забезпечення мешканців Авдіївки питною та технічною водою виділені й підготовлені сили та засоби підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Керівництво штабу Антитерористичної операції готове сприяти у питанні забезпечення мешканців Авдіївки питною та технічною водою. Нині для цього виділені й підготовлені сили та засоби підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій, які за необхідності розпочнуть підвезення води до міста. У готовності перебувають 15 автоцистерн для технічної та 3 автоцистерни для підвезення питної води", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ДФС тимчасово зупинила роботу 18 квітня. Вранці 20 квітня припинилося надходження води до споживачів міста Авдіївка Донецької області, яка надходила самопливом після зупинки Донецької фільтрувальної станції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП