skhovanku-z-granatometami-znayshli-na-pidpriyemstvi-u-kiyevi

Схованку з гранатометами знайшли на підприємстві у Києві

 • 9064 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ виявили у Києві схованку з військовими засобами ураження. Про це повідомляє прес-центр СБУ, передає УНН.

Зі схрону, що знаходився на відкритій території одного з непрацюючих підприємств столиці, правоохоронці вилучили 4 гранатомети РПГ-26, 2 кілограми пластиду, 3 порохових заряди до пострілів ПГ-7 та майже 200 набоїв до автомата Калашникова калібру 5,45 мм.

За оперативною інформацією, зброю та боєприпасами привіз один з мешканців Києва під час перебування в районі проведення антитерористичної операції для використання у протиправній діяльності. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне зберігання зброї) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності осіб, причетних до незаконних дій. Операція з виявлення арсеналу проводилась спільно з Подільським управлінням Національної поліції у місті Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одещині знайшли склад з ракетами "земля-повітря"

Нагадаємо, протитанковий гранатомет, три автомати Калашникова, форму військового зразку та екіпіровку виявили співробітники карного розшуку у приватному гаражі у Маріуполі в замаскованій схованці під обшивкою стелі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП